Et Liv Med Riktig Kondisjon

Fitness refererer generelt til to forskjellige emner, ernæring og trening. Begge disse er viktige aspekter ved å ha et sunt liv, og når du er i stand til å forbedre dem, vil du begynne å føle deg bedre om deg selv, og andre vil begynne å respektere deg mer. Kondisjon handler ikke bare om å se bra ut, men enda viktigere, det handler om å føle seg bra. Følgende tips vil hjelpe deg med nettopp det.

Når du er vektløfting for å øke fitness, er det alltid å foretrekke å bruke frivekter, ikke maskiner. Dette er fordi den frie vekter vil tillate deg å bygge opp støtte musklene rundt store muskelgrupper. Maskiner, i stedet, fokusere på svært spesifikke områder. Du vil se en økning i mengden vekt du kan løfte på maskinen, men ikke så mye styrke som om du brukte frie vekter.

Pass på at du strekker deg før og etter alle treningsøktene dine. Dette vil sikre at musklene dine holder seg løse og øker fleksibiliteten din, og hjelper deg med å unngå skader. Strekkingen i begynnelsen av treningsøkten skal foregå etter en oppvarming på omtrent fem minutter, siden musklene dine vil være varme og løse.

Hvis du jobber med din generelle kondisjon med løping og ønsker å øke utholdenheten din, kan du øke hastigheten. Hvis du unngår å forlenge skrittet ditt og i stedet stoler på å ta raskere korte skritt, vil kroppen din akklimatisere seg til hardere trening raskere. Du vil være forberedt på ditt neste maraton på kort tid!

Vær ansvarlig for øvelsen du gjør. Prøv å bli med på et treningsstudio bare fordi det er mer sannsynlig at du bruker disse ressursene. Hvis du ikke kan bli med på et treningsstudio, kan du pare deg med en venn eller to slik at dere kan støtte hverandre. Å være ansvarlig overfor noen eller noe gjør deg mer sannsynlig å holde deg til treningsøktene dine.

Et flott tips for å hjelpe deg med å komme i form er å kjøpe en blender. Noen ganger kan det være vanskelig å spise nok frukt eller grønnsaker, og med en blender kan du konsumere dem alle samtidig. Du kan lage dine egne tilpassede protein shakes ved å legge til de ingrediensene du ønsker.

Et godt tips som kan hjelpe deg med å komme i form er å spise cottage cheese eller melk før sengetid. Cottage cheese og melk, sammen med noen få andre matvarer, inneholder kaseinprotein, som faktisk fremmer mager kroppsmasse når de spises før sengetid. Det er også proteinpulver som inneholder kaseinprotein.

Et flott treningstips er å styrke abs. For å gjøre dette trenger du ikke å trene dem hver eneste dag. Abs er som alle de andre musklene i kroppen. De trenger restitusjonstid. Derfor bør du sikte på å trene abs rundt to eller tre ganger i uken.

Hvis du kan integrere selv bare to av disse tipsene i ditt daglige liv, vil du begynne å se betydelig endring. Dette vil begynne å spre seg til alle aspekter av livet ditt når du begynner å ha mer selvtillit. Som du har sett fra denne artikkelen, handler kondisjon ikke om offer, men heller om å bruke kroppene våre på den måten de var ment å bli brukt.

Back to Top