Forslag For å Hjelpe Deg Med å Forbedre Kondisjonen Din

Med så mange typer øvelser der ute og forskjellige matvarer å spise, kan nybegynneren som prøver å komme i form bare gå seg vill i havet av informasjon som er tilgjengelig på nettet. Før det blir for overveldende for deg, kan du lese disse tipsene for å finne ut hvordan du kan gjøre noen enkle hverdagslige ting for å komme i god form.

Løping er en flott øvelse for kondisjon i hele kroppen. Hvis du ikke har tid til å løpe, bør du begynne med å gå i minst 30 minutter om gangen, flere dager i uken, før du starter et kjøreprogram. Gode sko er spesielt viktige for løpere, siden de vil beskytte føttene dine og forhindre skader.

En måte å sikre en sikker treningsrutine på er å sørge for at du har kommet deg helt fra dagen før, før du prøver den nye treningsøkten. Dette kan gjøres ved å måle hvilepulsen om morgenen og sammenligne den med den normale hvilepulsen din. Hvis det er betydelig høyere enn normalt, trenger du mer hvile.

Et flott tips for å hjelpe deg med å komme i form er å kjøpe en blender. Noen ganger kan det være vanskelig å spise nok frukt eller grønnsaker, og med en blender kan du konsumere dem alle samtidig. Du kan lage dine egne tilpassede protein shakes ved å legge til de ingrediensene du ønsker.

Ikke bruk et vekttreningsbelte regelmessig når du løfter vekter. Med fortsatt, regelmessig bruk, iført et vektbelte vil hindre muskelvekst og svekke nedre rygg og magemuskler. Bruk bare vekttreningsbeltet når du prøver maksheiser som deadlifts, knebøy og overheadpresser.

Klatring er en flott øvelse. Hvis du har de riktige skoene, vil det gjøre det mer effektivt. Klatreskoene dine skal passe dine bare føtter tett, slik at du kan stå, men ikke gå veldig komfortabelt. Disse trange skoene vil gi deg kontroll over klatringen din og lar deg bedre bruke benmuskulaturen.

Du kan gjøre bena mye sterkere ved å utføre standard benknusing i revers. Dette forårsaker uansett hvilket ben du har foran for å få en flott full muskeltrening. Disse crunches er nesten akkurat som standard ben crunches, bortsett fra at du ikke går fremover, du går bakover.

Du bør ikke trene magemusklene hver dag du trener. Ab muskler er som de andre musklene i kroppen din. Du bør prøve å jobbe magemusklene bare to til tre ganger i uken. Bruk fridagene dine fra ab øvelser for å jobbe med andre muskler i kroppen din.

Hvis du har som mål å bli bedre på sykling, bør du prøve å trene sykling med ett ben. Dette vil bedre spre arbeidet rundt de store benmuskulaturen. Prøv å låse begge føttene på pedalene. Gjør alt arbeidet med høyre ben, og ikke gjør noe med venstre ben. Etter å ha gjort dette i tretti sekunder, bytt ben, og gjør alt arbeidet med venstre ben. Etter å ha gjort dette en stund, vil du merke en forbedring i syklingen din.

Vær forsiktig så du ikke lar feilinformasjon villede deg. Det er mange ting der ute som flyter rundt om hvordan du kan bli en passende person, men ta det fra ekspertene som setter sammen tipsene du nettopp har lest – ekte informasjon er nøkkelen til din suksess med alt i livet, spesielt kondisjon.

Har Du Nye Treningsmål?

Back to Top